Wednesday, February 9, 2011

Sharman Danial



this is me!


gemuk x???
ahhh nak diet......badan dan naik...cmne nie ek????

Monday, January 18, 2010

Selamat Tahun Baru buat semua kawan2,followers,mamak2,awek2 kt luar sane.Dah Masuk 3 tahun dah band Akira nie.Kalo budak dah boleh goreng gitar da..hahaha...
peh!tahun lepas memang tahun barai buat Akiraband.Ada je yg xkena.Kewangan,attitude,masa dan sampaila kepada management band.
kesukaran mengumpul line up dah disebalik berita mengejut eipin-drama asl akiraband buat hal(ngade2 nk kuar).Ditambah lak ngn studio kami jamming hari2,,lepak2,makan2,solat2..haha..telah dipindahkan ke satu lokasi yg agak jauh namun masih boleh dijejaki.
masalah demi masalah dtang dan pergi telah menguatkan lagi band nie.
AKIRA TETAP AKIRA.Tak kan jadi laila ke...machake,ane se mamak ke,...
tak pun jadi bella si katak ke..
haha..
so tahun baru nie target kami amat besar.firstly...our songs kene dan harus dimainkan di radio.Kami kan cuba sedaya upaya biarpun harus mengorbankan jiwa dan tenaga.itulah akira.ceh jiwang seyh!
so aku si penulis blog a.k.a sharman danial merangkap keyboardist band nie nk ucapkan terima kasih kerana sudi jenguk page kami.lagi best if jadi followers kami.mane thu lagu kami hit ke nanti x bangge diri anda??hehe..bile la agaknya ek??
so..to all of you...thanks a alot!
mercie.
----daniel----------

Wednesday, August 5, 2009

bErSaMAMu LiriK-akira

CO;

Bersamamu hanya sedih,
bersamamu hanya hitam,
bersamamu hanya ragu,
meragui cinta mu selalu...


VERSE 1;

mana perginya kata sumpah mu dulu,
setia bersama ku,
mana perginya..kata janji mu dlu,
ku hanya untuk mu,


repeat c/o;

bersama mu hanya sedih.
bersamamu hanya hitam.
bersamamu hanya ragu,
meragui cinta mu selalu.


last verse;

setiap langkah ku kau kira,
setiap masa kita bersama,
sedikit pun tidak kau merasa kehangatan bercinta,
ku x mhu bersamamu kembali,,
ku x rela....bersemuka dengan mu....


p/s: mp3 coming soon okeyh!=D papehal check akira di www.myspace.com/akirabands

Tuesday, July 28, 2009

New LoOk Of aKira bLog!

aKhirNya siAp JugaK prosEs PeMbaHarUaN bLog KaMi neyh!jiKa aDe PaPe Lagi caDaNgaN MahUpowN koMen!jGn sEgaN2!JgN MaLu2 daN jGn TaKot2!mEnJerIt Lah kowUnk KepaDa KaMi!!btw!ThaNks to SeSaPe Yg votE KaMI di MaLaYa PArk ok!! kErJasAMa aNda aMat KaMi Hargai =D

Monday, July 6, 2009

gigs at pauls palace!

video
sing by: akira band
song: kosha
gigs at pauls palace.
20 june 2009!

neyh last song from kami.even penat tapi kami tetap teguh bagi menyampaikan yang terbaek untuk semua! :) thanks for support us!



video


Lagu kosha-gigs at paul' place kl

video

sing by : akira band

song: di saat

Blog Widget by LinkWithin